2009-01-22 14:27:21• hírek • Szatmar.ro

Eljárás a Steaua ellen

Adósságai miatt csődeljárást kezdeményeztek a Steaua labdarúgó-csapata ellen.

A Ghencea stadionon belüli biztonságért felelős BSG nevű cég kezdeményezte a csődeljárást, mert a Steaua nem teljesítette a júliusban lejáró szerződésben foglaltakat. Amennyiben március 2-ig nem rendeződik a nézeteltérés, akkor a bíróság lefoglalhatja a klub ingóságait.

 

Azt, hogy a Steaua pontosan mennyivel tartozik a BSG-nek, nem lehet tudni, mert egymásnak ellentmondó adatok szerepelnek a román sajtóban. Az egyik sportnapilap az illető cég vezetőjét, Bogdan Opreát idézve azt írja, hogy a klub 250.000 RON-al tartozik, míg annak tulajdonosa, George Becali további 40.000-el. Ugyanaz az újság egy másik cikkében már „csak" 183.000 RON-t említ...

Valeriu Argaseala, a katonacsapat elnöke a hírre reagálva elismerte, hogy az egyesület tartozik a BSG-nek, ám szerinte korántsem ekkora összegről van szó. „A cég rosszul számlázott és több pénzt követel, mint amennyi megilleti. Ezt ki fogjuk neki fizetni, de többet nem", nyilatkozta a Steaua elnöke.

Catalin Ciubota, az egyesület egyik ügyvédje nem tart attól, hogy lefoglalásig fajuljon a dolog és ezt egy igen érdekes érvvel támasztotta alá: „Nem foglalhatják le a Steauát, túlságosan nagy klubról van szó."

A Steaua labdarúgócsapata. Fotó: www.stelisti.ro

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: